film | audiovisuele communicatie | mediaproducties

Q: Wat kan Mediablik Producties voor ons betekenen?


A: Mediablik Producties maakt allerlei soorten producties. U kunt hierbij denken aan educatieve en voorlichtingsfilms tot bedrijfsfilms en alles wat daar tussen zit. Kijk voor een overzicht ook eens in de portfolio. Graag leggen wij u in een persoonlijk gesprek voor wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn op het gebied van film.

 


Q: Wat bepaalt de prijs van een filmproductie?


A: Er zijn verschillende factoren die meespelen bij de prijsbepaling. U vindt hierover meer uitleg bij onze werkwijze. Daarnaast is het ons streven om maatwerk te leveren, waardoor een exacte prijs niet zonder overleg te geven is.

 


Q: Kan ik ook muziek onder mijn film krijgen?


A: Ja dat kan! Hierbij willen we nog graag iets uitleggen over het gebruik van muziek: bij de meeste televisieprogramma's wordt hippe muziek gebruikt die momenteel hoog in de hitlijsten staat. Cool! Maar daar betaalt Hilversum dan ook voor. Om muziek te mogen gebruiken moet je rechten betalen en kom je al snel in aanraking met Buma-Stemra. Mediablik Producties maakt graag gebruik van speciaal voor uw film gecomponeerde muziek. Wij werken hiervoor nauw samen met onze partners, waar wij tevens voice-overs opnemen. Vervolgens kunnen wij de kosten direct met de componist verrekenen. Natuurlijk kunnen we bekende nummers gebruiken. Hiervoor moeten we dan eerst toestemming vragen bij Buma-Stemra. Bedenk wel dat de prijs hiervan in de papieren kan lopen.

 


Q: Ik wil graag een voice-over gebruiken in mijn film, is dat mogelijk?


A: Ja dat is mogelijk. Wij nemen voice-overs op die aansluiten bij de sfeer en uitstraling van uw film. Dit kan zowel een mannen- als vrouwenstem zijn. Wat u maar wenst.

 


Q: Kunnen er ook foto's gemaakt worden op de draaidag?


A: Ja, dan kan. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de draaidag zo in te zetten dat er foto's gemaakt kunnen worden. Mediablik heeft hier zowel het materiaal als de expertise voor in huis.

 


Q: Hoe ontvangen wij onze film?


A: Wij kunnen uw film op verschillende manieren aanleveren. De film kan digitaal worden aangeleverd op een USB-stick zodat u hem meteen online kunt zetten op uw eigen website. Tevens kan de film op een dvd worden geplaatst en tenslotte zetten wij de film online op ons Youtube-kanaal, zodat u hem kunt doorlinken naar uw eigen site. Het is daarbij ook mogelijk dat wij voor u een YouTube-kanaal aanmaken, waarbij het filmpje direct onder uw (bedrijfs-)naam online wordt gezet.